SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Algemeen > Wijziging hotel-beleid
Wijziging hotel-beleid
Open in new window


Hotel Limburgia draagt van oudsher zowel mens als dier een warm hart toe en heeft ook vele jaren reeds genoemden met veel plezier en toewijding ontvangen en verzorgt.

Vanaf 2010 zijn we begonnen met een gefaseerde opknapbeurt van het gehele hotel die we binnen een aantal jaren hopen af te ronden.

De eerste aanzet is in 2010 gegeven met een complete restyling van het oude café-gedeelte dat is omgebouwd tot een warme, stijlvolle brasserie. Raadpleegt U gerust de foto's op de website en U zult het met ons eens zijn: "de brasserie kan er weer jaren tegen...."

Onlangs is ook een begin gemaakt met de renovatie en restyling van de ontbijtruimte op de eerste etage. Deze hopen we in de eerste helft van 2012 ook af te ronden.

In de tweede helft van 2012 zal het gehele hotel ook worden voorzien van nieuwe vloerbedekking. De hotelkamers zullen, als de mogelijkheden het toelaten, in de loop van 2013-2014 worden aangepakt.

Helaas brengen deze vernieuwingen het met zich mee dat wij hebben besloten per 1 Januari 2012 geen huisdieren mee toe te laten in het hotel. Het huisvesten van huisdieren vergt in de praktijk zoveel extra's van onze overige gasten en huishoudelijke dienst dat wij helaas hebben moeten besluiten tot deze maatregel.

Wij hopen op begrip van U als gast en zouden het betreuren dat wij U in de toekomst door deze regel niet mogen begroeten.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Hotel